Podcasts & Video’s

Meer informatie in woord en beeld over het werk in de Therapiestudio

Video’s

De video’s zijn te zien via Vimeo. Hieronder kun je ze bekijken zonder naar Vimeo zelf te hoeven gaan.

Podcasts

De podcasts zijn beschikbaar via Spotify, Apple, Anchor en vele andere kleinere aanbieders. Je kunt de podcasts ook beluisteren via de links op deze webpagina.

Video 1: Welkom in de studio!

Dit is een kleine rondleiding – door de poort, door de deur, door de studio en naar de Magic Room in de Therapiestudio. Om je alvast even te oriënteren voordat je naar Zutphen komt. De studio ligt aan het eind van de Groenesteeg, aan de rand van het stadscentrum.

Video 2: Gevorderd energiewerk, op een boom

De boom in deze opname krijgt een ‘Divine Door’, een opening waar Divine healing energy’ doorheen kan blijven komen. Deze bijzondere video kijk je het beste met je hart. Daarmee bedoel ik dat de transformatie in bewustzijn die de boom meemaakt voelbaar is terwijl je kijkt.

Video 3: Patrick in actie 😉

Wizards have more fun: VortexHealing is geen droge kost. Het is een ‘healing art’, voortdurend in ontwikkeling en verdieping. Je leert ontzettend veel, en leert ontzettend veel af.

Video 4: Je eigen krachtplek of meditatieobject – dat kan!

Divine Doors, dat zijn energetische openingen die een plaats in een krachtplek veranderden. En waardoor objecten healing kunnen geven. In deze video zie je er wat meer over.

Podcast 1: Wat is VortexHealing®?

Waar komt de energie van VortexHealing vandaan, en waarom wordt in VortexHealing healing met ‘spiritueel ontwaken’ combineert? Een goede introductie om wat meer te weten te komen over de meest gebruikte werkmethode in de therapiestudio.

Podcast 2: VortexHealing op instrumenten, luister zelf.

In zo’n 15 minuten worden opnamen gepresenteerd van een cello, een gitaar en een vleugel. Luister eens of je het verschil hoort, tussen de klanken vóór de healing en de klanken na de healing?

Podcast 3: Vier soorten Karma.

De vier soorten Karma worden hier uitgelegd: karma door conditionering, karma op hogere lagen, de transcendentale aanvulling op de conditionering, de karma of events, en tenslotte het voorouderlijk karma.

Podcast 4: Ayahuasca.

Wil je weten wat de effecten zijn van Ayahuasca? Het gebruik van Ayahuasca heeft twee grote nadelen. Het verbindt je met een planten-spirit waar je in Nederland wonend geen voordeel en alleen maar nadelen van hebt. En het ontkoppelt je van je emotionele en spirituele lichaam. Dus in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, het remt je groei juist.

Podcast 5: Succesvolle meditaties.

De beste meditatie doe je niet, die overkomt je. Toch helpt het te weten wat de ingrediënten zijn van een goede meditatie. Ik bespreek vijf factoren: je aandacht, je ogen, je hart, je ademhaling, en een mantra.

Podcast 6: Meditatie met Jin Shin Jitsu.

Hou één voor één je vingers vast, voel jezelf in balans komen. En leer ondertussen je aandacht te laten rusten, en meer bij jezelf te komen. Je combineert in deze podcast meditatie met een oefening in zelf-healing.

Hou deze pagina in de gaten. Binnenkort volgen meer audio- en videobestanden.

Copyright © 2017 Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design