Audio & Video

Meer informatie in woord en beeld over het werk in de Therapiestudio

Divine Doors zijn energetische constructies die de energie van plekken en objecten radicaal kunnen verbeteren. Deze kunnen met VortexHealing worden gemaakt. De toepassingsgebieden zijn legio, zoals in onderstaand filmpje duidelijk wordt.

Wizards have more fun: VortexHealing is geen droge kost. Het is een dynamische levende ‘healing art’, voortdurend in ontwikkeling en verdieping. Je leert ontzettend veel, en leert ontzettend veel af. Wizards DO have more fun!

Hou deze pagina in de gaten. Binnenkort volgen meer audio- en videobestanden.

De Divine Door in ons huis heeft volgens mij enorm bijgedragen aan de harmonie. De rust is wedergekeerd, en er is gewoon een stuk minder strijd en gedoe.

A.J. uit Z.heeft thuis een Divine Door voor ‘rust en goede communicatie’

We hebben de stoute schoenen aangetrokken en een Divine Door ‘besteld’ voor onze werkruimte. Het kantoor is op een of andere manier nu echt een heel prettige plek om te verblijven. Ik heb niet meer het gevoel dat ik verpieter, ik heb het gevoel dat ik opbloei!

P. uit L.heeft een Divine Door op kantoor, ‘voor de werksfeer’

Sinds ik mijn hart verbind met de Divine Door in de steen lukt het me verdacht goed om in Stilte te zijn. Ik wijd dat aan de Divine Door, en niet aan mijn meditatievaardigheid, haha.

M. uit R.gebruikt een bergkristal met Divine Door als meditatieobject
Tarieven per 1 juni 2016
Divine DoorsPrijs
Puja€45,-
Object€45,-
Locatie€45,-

Copyright © 2017 Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design