Energie Therapie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13/12/2022
19:30 - 20:20

Locatie
Op afstand


De’Energie Therapie” is een ongeveer 45 minuten durende afstandsbehandeling, via ons online video-bel-platform. Deze healing staat vaker op de agenda, wat je hier kunt nakijken.

De ‘Energie Therapie’ sessies zijn echt bedoeld om bewust aan mee te doen. De energie tijdens de sessies helpt je namelijk om je bewustzijn ‘tegen het licht’ te houden, je patronen te doorgronden en helderder te beseffen wat je neigingen en posities zijn. Hoe meer inzicht, hoe makkelijker een patroon kan worden losgelaten.

Je wordt tijdens deze sessies aangeraden om er met onbevooroordeelde aandacht bij te blijven. Geïnteresseerd in je persoonlijkheid, in wat er speelt in de diepere lagen van je systeem. Je zou het kunnen vergelijken met een energetische vorm van psychotherapie. Het op deze manier ontmoeten van je thema’s kan heel transformerend werken. Sterker nog, ervaring leert dat je vroeg of laat toch ook een kijkje achter je eigen schermen moet werpen om verder of dieper te komen.

Als je reeds cliënt bent, hoef je voorafgaand aan deze sessies geen persoonlijk contact te hebben. Mocht je niet eerder een consult hebben gehad bij Therapiestudio Meijers, is dat wel een aanrader.

Reserveren

Soort ticket Prijs Plaatsen
Kies 'n' Mix Ticket sessie 1
Geeft recht op deelname aan vier afstandshealings naar keuze. Sessie 2,3 en 4 kies je daarna, via de agenda. En: de 4de sessie is gratis.
€144,00
Enkel Ticket
Presence sessie
€48,00
Kies 'n' Mix Ticket sessies 2 t/m 4
Gebruik deze optie als je al een Kies 'n' Mix Ticket hebt, en je deze specifieke sessie aan je rijtje van 4 sessies toe wilt voegen.
€0,00