Immune Boost

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
04/10/2022
19:30 - 20:20

Locatie
Op afstand


Deze sessie helpt je energiesysteem en immuunsysteem te versterken. Het specifieke aan deze sessie is dat er een verbinding wordt gelegd tussen je zenuwstelsel, lichaamsenergie, ruggengraat, hart en je bewustzijn. Een ‘Immune Boost’ versterkt niet alleen je fysiek, maar ook je emotioneel en psychisch immuunsysteem. De energie werkt ‘van buiten naar binnen’, begint met het fysiek en werkt dan gaandeweg dieper je systeem in, en neemt je gevoel en denken mee.

Deze afstandshealing vindt plaats via een privacy-beveiligde virtuele meeting room. Via de link die je daarvoor ontvangt log je vlak voor de afgesproken tijd in. Daardoor zien we elkaar tijdens de healing, wat een versterkt effect eraan geeft. Mocht je niet online kunnen of willen komen voor de sessie, dan is een recente foto een redelijk alternatief. Email deze minimaal een dag van te voren alsjeblieft.

Als je reeds cliënt bent, hoef je voorafgaand aan deze sessies geen persoonlijk contact te hebben. Mocht je niet eerder een consult hebben gehad bij Therapiestudio Meijers, email dan alsjeblieft een min of meer recente foto en een korte bio van jezelf naar de praktijk voordat je voor de eerste keer hieraan deelneemt.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.