Chakra Clearing

Leef in openheid, niet vanuit automatisme

De ‘Chakra Clearing’ is een 45 minuten durende afstandsbehandeling, via ons online video-bel-platform. Deze healing staat vaker op de agenda, wat je hier kunt nakijken.

De ‘Chakra Clearing’ sessies richten zich elke keer op healing van de voor jou op dit moment belangrijkste chakra of chakra’s. Dat kan zijn omdat een specifieke chakra nu eenmaal ‘n zwakke plek in je systeem is, of dat je iets meegemaakt hebt wat impact of schade heeft toegebracht aan je energiesysteem en daarmee ook aan één of meer van de chakra’s.

Een diepe healing op de chakra’s kan je kijk op en beleving van je leven veranderen. Het chakrasysteem bepaalt voor ongeveer 35% ‘waar je vandaan komt’ in je beleving. Voor een ‘blije’ en goed functionerende chakra is belangrijk:

 • Flow

  Hoe vrij kan de energie in en door de chakra stromen. Idealiter is alles voortdurend ‘nieuw’, ‘fris’ en reageert je systeem niet steeds vanuit dezelfde reflex op het leven. Waar is de energie geblokkeerd? Een niet-goed werkende chakra kan allerlei functies aantasten. Als bijvoorbeeld de 11de chakra geblokkeerd is, ontbreekt een besef van centrum, en is de ‘interne organisatie’ vaak een probleem.

 • Occupy

  Hoe goed neem je je chakra ‘in’? Als je bijvoorbeeld de basischakra niet optimaal ‘inneemt’, wat vaak voorkomt ten gevolge van onverwerkte en onbewuste ‘lading’, spelen er vaak diepe issues van gemis aan vertrouwen en veiligheid, waardoor het ‘hier zijn’ bemoeilijkt wordt. Een ander voorbeeld: de 2de chakra is vaker slecht ‘bewoond’, ten gevolge van problemen met gezonde binding en verbinding, en ook weer met soortgelijke problemen tot gevolg.

 • Open & Awake

  Hoe helder en ‘schoon’ is het bewustzijn in een chakra? Is je systeem hier werkelijk helemaal open voor het leven, of hanteert het bepaalde kaders, waardoor je toch steeds in je eigen ‘bubble’ leeft? Je ego-bewustzijn is gesteld op voorspelbaarheid en hecht aan de eigen patronen. Hierdoor ontstaan reflexen in je chakra’s die ‘voor je beslissen’ in plaats van je vrij en open te laten genieten van het bestaan.

 • Energetics

  Is de chakra energetisch in orde, en functioneert de verbinding met de rest van je systeem naar behoren? Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld een traumatische gebeurtenis of moeilijkheden op een ander vlak. Chakra’s kunnen reparatie nodig hebben.

Het bewustzijn en de energie in je chakra’s
bepaalt voor maar liefst ruim 1/3 hoe je in je vel zit.

Best belangrijk, dus 😉

Deze groepshealing is 45 minuten durende afstandshealing, via een A.V.G. privacy-gewaarborgde virtuele meeting room. Tijdens de healingsessie wordt gebruik gemaakt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Het energiewerk op afstand is op deze manier 100% gelijkwaardig aan een persoonlijke sessie ‘live’ op de tafel.

De chakra’s zijn essentiële energetische centra in je systeem, belangrijk voor je fysieke gezondheid en je welzijn. Chakra’s zijn een interface tussen jouw energiesysteem en bewustzijn en je omgeving. Ze ondervinden niet alleen impact van wat er allemaal op je afkomt, maar worden ook beïnvloed door je eigen bewustzijn. Je patronen en gewoonten, je aanleg, overtuigingen, ervaringen en ego – het is allemaal bepalend voor hoe het gaat met je chakra’s.

Je energiesysteem heeft meer dan de zeven bekende chakra’s. Er zijn er meerdere die ‘voorbij je lichaam’ reiken, en zich ofwel onder je voeten [sub-root chakra] of boven je hoofd bevinden. Ook zijn er binnen de contouren van het lichaam meerdere belangrijke chakra’s, zoals bijvoorbeeld in de hersenen, in de voeten en in het bekken. Je hoeft niet te weten hoe het met de chakra’s energetisch in elkaar zit, of welke chakra’s nu precies ondersteuning kunnen gebruiken. Het blijkt dat een ‘Chakra clearing’ healing door de samenhang met je gezondheid en psyche een flink positief effect heeft op je systeem en op je bewustzijn.

Wanneer sprake is van specifieke gezondheidsproblematiek wordt aangeraden in navolging van of in samenhang met deze workshops tevens individuele sessies af te spreken in de praktijk.

Data en tijden voor de workshop vind je in de agenda.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< mei 2022 >>
mdwdvzz
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Dit was duidelijk precies wat ik nodig had. Het is nog niet weg, maar beter. Veel beter.

Als aanvulling op de sessies vind ik die afstandshealingen echt een uitkomst! Heerlijk. En volgens mij werd er gewerkt op m’n basischakra – ik voel me vele malen rustiger.

Ik weet van mezelf dat ik diverse zwakke plekken in m’n systeem heb, waar ik zelf niet zo goed bij kan komen. Na twee healings gericht op de chakra’s [ik hield mijn hand er ook maar op] is het al aan de beterde hand.

Volgens mij is er voor mij wel meer nodig. Daarom doe ik met alles mee. Deze werkte heeeeeel goed, dank je wel!

2017 - 2022 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design