Energie Therapie

Je ‘issues’ ontmoeten, de mind verhelderen

De’Energie Therapie” is een ongeveer 45 minuten durende afstandsbehandeling, via ons online video-bel-platform. Deze healing staat vaker op de agenda, wat je hier kunt nakijken.

De ‘Energie Therapie’ sessies zijn echt bedoeld om bewust aan mee te doen. De energie tijdens de sessies helpt je namelijk om je bewustzijn ‘tegen het licht’ te houden, je patronen te doorgronden en helderder te beseffen wat je neigingen en posities zijn. Hoe meer inzicht, hoe makkelijker een patroon kan worden losgelaten.

Je wordt tijdens deze sessies aangeraden om er met onbevooroordeelde aandacht bij te blijven. Geïnteresseerd in je persoonlijkheid, in wat er speelt in de diepere lagen van je systeem. Je zou het kunnen vergelijken met een energetische vorm van psychotherapie. Het op deze manier ontmoeten van je thema’s kan heel transformerend werken. Sterker nog, ervaring leert dat je vroeg of laat toch ook een kijkje achter je eigen schermen moet werpen om verder of dieper te komen.

 • Therapie

  De energie van VortexHealing kan gebruikt worden als ‘de perfecte therapeut’. Als je er op een actieve aanwezige manier in ontspant en opent, zorgt de energie voor ‘bridging’. Het brengt je aandacht en energie dieper, zodat je bewustzijn in plaats van vastzitten in automatismes juist losser daarvan komt en daarmee sterker wordt.

 • Liefde

  Liefde is een groot woord, een heel groot woord. Het is een aspect van ‘Zijn’, niet iets dat van persoon A aan persoon B gegeven kan worden. De energie die we tijdens sessies gebruiken kan werken als Liefde. Het is wat kort door de bocht geformuleerd, maar aangezien Liefde je ware natuur is, breekt het af wat daar niet bij hoort. Liefde opent, verzacht, en vult. Als de energie in deze vorm werkt, is het vooral geschikt voor het transformeren van patronen als eenzaamheid, verlies, verdriet, afhankelijk voelen, gemis, leegte, etc.

 • Joy

  Voor Joy, wat misschien vertaald kan worden als ‘Plezier’ of ‘Geluk’, geldt min of meer hetzelfde als voor Liefde. Het is een aspect van ‘Zijn’, en het channelen ervan op je bewustzijn of een specifiek deel daarvan kan het proces van ontmoeten en loslaten van je pijn en patronen enorm ondersteunen.

 • Vrede

  Als de energie van VortexHealing gebruikt wordt als ‘Peace’, natuurlijk te vertalen als ‘Vrede’, werkt het heel goed in het aangaan, uitdunnen en loslaten van angsten, onzekerheid, twijfel, schaamte, schuld of onveiligheid. De ‘Vrede’ is een aspect van ‘Zijn’, wat je helpt door deze patronen met hun ladingen heen te ontspannen en ze stap voor stap te ontmoeten, openen en loslaten.

Therapie en transformatie gaan hand in hand.

Patronen ontmoeten en doorvoelen maakt ruimte op een manier die je waarschijnlijk niet voor mogelijk had gehouden.

Deze groepshealing is 45 minuten durende afstandshealing, via een A.V.G. privacy-gewaarborgde virtuele meeting room. Tijdens de healingsessie wordt gebruik gemaakt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Het energiewerk op afstand is op deze manier 100% gelijkwaardig aan een persoonlijke sessie ‘live’ op de tafel.

Je psyche omvat tal van patronen, identificaties en blinde vlekken. De mechanismes die de ‘mind’ heeft om de diepere pijn te vermijden zijn echt vernuftig. Maar soms word je door omstandigheden of door een fysieke of mentaal-emotionele klacht gedwongen die patronen die daaronder liggen toch echt tevoorschijn te halen. Soms moet iets toch echt gezien en gevoeld worden, zeker als je ‘er van af’ wilt komen. Je eigen betrokkenheid en bereidwilligheid is in deze sessies zeker het halve werk.

Wanneer sprake is van specifieke problematiek wordt aangeraden in navolging van of in samenhang met deze workshops tevens individuele sessies af te spreken in de praktijk.

Data en tijden voor de workshop vind je in de agenda.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< mei 2023 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Dit was duidelijk precies wat ik nodig had. Het is nog niet weg, maar beter. Veel beter.

Als aanvulling op de sessies vind ik die afstandshealingen echt een uitkomst! Heerlijk. En volgens mij werd er gewerkt op m’n basischakra – ik voel me vele malen rustiger.

Ik weet van mezelf dat ik diverse zwakke plekken in m’n systeem heb, waar ik zelf niet zo goed bij kan komen. Na twee healings gericht op de chakra’s [ik hield mijn hand er ook maar op] is het al aan de beterde hand.

Volgens mij is er voor mij wel meer nodig. Daarom doe ik met alles mee. Deze werkte heeeeeel goed, dank je wel!

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design