Health & Energy Upgrade

Afstandshealing voor de broodnodige energie, de fysieke gezondheid en het structureel verbeteren van het energiesysteem

De ‘Health & Energy Upgrade’ is een regelmatig terugkerende online workshop, met als doel de hoeveelheid en kwaliteit van energie in het lichaam te optimaliseren. Het is ‘n 45 minuten durende afstandsbehandeling, van harte aangeraden voor iedereen als dè eerste essentiële stap in elk healings- en bewustwordingsproces.

Deze workshop helpt om op meerdere diepe aspecten van het energiesysteem flink bij te tanken:

 • Constitutionele energie

  Je constitutie is je aangeboren lichamelijke gesteldheid. Deze wordt zowel door je genetische aanleg als door de omstandigheden vanaf je conceptie tot en met je geboorte bepaald. VortexHealing is uniek in dat het in staat blijkt de constitutie te verbeteren. Het is het fundament, en het reservevat van je hele energiesysteem. Als VortexHealing werkt op je constitutie, gaat het om het optimaliseren van die fundamentele laag van alle meridianen, het jin shin netwerk en je orgaanenergieën.

 • Meridianen

  Dit betreft de energiebanen door het lichaam. Niet alleen de grotere bekendere en meer aan de oppervlakte van het lichaam gelegen meridianen worden geoptimaliseerd, maar allemaal!

 • Jin Shin energiebanen

  Jin Shin is het aanvoersysteem voor meridianen, dieperliggend in het systeem. Er is een behandelmethode genaamd Jin Shin Jyutsu, welke dit systeem in balans helpt te brengen. VortexHealing gaat een stap verder, en helpt structureel verbeteringen aan te brengen.

 • Voridianen

  Voridianen zijn als meridianen. Het verschil is dat voridianen intern gelegen zijn, als netwerken rondom organen. Met bijvoorbeeld acupunctuur kunnen deze niet worden behandeld.

 • Orgaanenergieën

  De organen zijn verbonden met de energiebanen, en vormen daarmee één systeem. Als orgaanenergieën onderscheiden we Longen, Dikke Darm, Maag, Milt, Hart, Dunne Darm, Blaas, Nieren, Pericardium, Driewarmer, Galblaas en Lever.

 • Subtiel-orgaan systeem

  Dit is een minder bekend aspect van het menselijk energiesysteem. Maar niet minder belangrijk! Het subtiel-orgaan-systeem is energetische afspiegeling van fysieke organen, en kan van groot belang zijn in de behandeling van onverklaarbare klachten of bijvoorbeeld IgG-allergieën.

 • Chakra’s

  Chakra’s zijn de energiecentra die dienen als interface met de omgeving. In feite hebben de basischakra en kruinchakra een andere functie, namelijk de zijnsverbinding te waarborgen met aarde en universum. De overige chakra’s spelen een sleutelrol in relaties [2de chakra], ‘ik’-kracht [3de chakra], gevoelskwaliteit [4de chakra], uitingsvermogen [5de chakra], en helderheid [6de chakra]. Chakra’s kun je zien als vertaalcentra, die de omgeving vertalen in emotioneel-fysieke impact op je systeem. In uiterste gevallen zijn chakra’s non-actief of naar binnen gekeerd. Daar is met behulp van VortexHealing veel aan te doen.

 • Energetische Lichamen

  We onderscheiden behalve het concrete fysieke lichaam ook subtiele lichamen: Emotioneel, Mentaal, Spiritueel, Etherisch, Astraal, Vibrationeel, en een energetisch lichaam specifiek voor het functioneren van het zenuwstelsel.

De eerste en soms enige stap nodig voor diepe healing en verbeterde gezondheid,
is het opwaarderen van het energiesysteem.
De Health & Energy Upgrade grijpt diep in de lichaamsenergieën,
en geeft deze een flinke impuls.

Deze workshop is 45 minuten durende afstandshealing, via een A.V.G. privacy-gewaarborgde virtuele meeting room. Tijdens de healingsessie wordt gebruik gemaakt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Het energiewerk op afstand is op deze manier 100% gelijkwaardig aan een persoonlijke sessie ‘live’ op de tafel.

Het komt vaak voor dat iemand’s energie-reserve onvoldoende is om een goede gezondheid te handhaven, laat staan om een dieper geestelijk of spiritueel healingproces te realiseren. Leven kost energie, vasthouden kost energie, loslaten kost energie. Het is opvallend hoe vaak problemen te herleiden zijn naar een gebrek van balans en gebrek aan energie in het lijf. Uiteraard verschilt het per persoon waar precies de tekorten of disbalans zich bevinden. Daar wordt in de afstandssessie rekening mee gehouden: het is voor iedere deelnemer een workshop op maat. Behalve het bijtanken, harmoniseren en versterken, waar we in deze sessie regelmatig op terug komen, wordt tijd en energie besteed aan verschillende projecten waarin je orgaan-energieën, je energiebanen, chakra’s en energielichamen een schoonmaakbeurt en upgrade krijgen.

Wanneer sprake is van specifieke gezondheidsproblematiek zoals burnout of uitputting wordt aangeraden in navolging van of in samenhang met deze workshops tevens individuele sessies af te spreken in de praktijk.

Data en tijden voor de workshop vind je in de agenda.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< mei 2023 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Al jaren had ik last van een steeds verder toenemende gevoeligheid. Op een gegeven moment had ik het gevoel dat ik niet eens meer de stad in kon, en TV wilde ik allang niet meer kijken. Na het volgen van twee healings Energy Boost en een persoonlijke sessie op het versterken van m’n zenuwstelsel – ik wist niet wat ik meemaakte. Er kwam een rust over me die ik lang meer gevoeld had.

De virusinfectie van acht jaar geleden ben ik in feite nooit te boven gekomen. Tot deze healings. Ik ben nog niet helemaal zoals ik me herinner van daarvoor, maar het verschil is wonderbaarlijk. Ik voel me zóóó veel beter!

Nu heb ik twee keer een Energy Boost gehad. En vannacht sliep ik voor het eerst in jaren weer door. Ik wist niet wat me overkwam.

Het bleek dat de constitutie van mijn longenergie erg laag was, en dat dit de oorzaak was van hoe ik me voelde. Nu ben ik meer geaard, rustiger. Ik voel me sterker. En blijer!

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design