Gratis: korte Immune Boost

Blijf blij, blijf gezond

Vanwege de gezondheidsrisico’s waar we allemaal aan zijn blootgesteld tijdens de Covid-19 pandemie doet Patrick wekelijks een gratis sessie. Als cliënt kun je je aanmelden voor een korte Immune Boost sessie. Deze gratis sessie voorkomt niet dat je de Corona-infectie eventueel oploopt. Het zal wel helpen in het versterken van je immuunsysteem, zenuwstelsel en gemoedstoestand.

De voorwaarden om te kunnen deelnemen zijn:

 • Je hebt in dezelfde week waarin je korte Immune Boost is ook een afspraak voor een sessie, in de studio of op afstand.
 • Gezinsleden en huisdieren mogen kosteloos meedoen. Uiteraard gaan we ervan uit dat je toestemming hebt hiervoor van desbetreffende.
 • Vermeld in je bericht de namen en geboortedatum van iedereen die je opgeeft. Doe dit bij de opmerkingen onderaan het reserveringsformulier.
 • Foto’s van deelnemers zijn niet [meer] nodig.

Als je je aanmeldt voor een korte Immune Boost in een week waarin je géén afspraak hebt, ontvang je geen korte Immune Boost. Dit in verband met een maximum aantal deelnemers per sessie.

 • Fysiek versterken

  De eerste tien tot vijftien minuten van de sessie is de healing meer fysiek gericht. Dan wordt duidelijk dat voor je weerbaarheid je zenuwstelsel een hoofdrol speelt. In diezelfde tien tot vijftien minuten verdiept de energie zich ook via je navel. Dat heeft te maken met hoe je fysieke centrum en gronding voor een groot deel plaatsvindt via de navel. De navel houdt je energetisch gezien bijeen, en houdt je bewustzijn verbonden aan ons lichaam. Via de navel vindt de energie z’n weg dieper en dieper je systeem in.

 • Energetisch versterken

  Nadat het zenuwstelsel en fysiek lichaam zijn behandeld, ligt de nadruk op het bijtanken. Dit heet ‘energizing’, en duurt doorgaans ook ongeveer tien tot vijftien minuten. Dit deel wordt gevolgd door ‘n stuk, waarin het hele systeem met het oog op het versterken van je immuunsysteem geoptimaliseerd en geactiveerd wordt.

 • Bewustzijn versterken

  In de loop van de sessie ontstaat een geleidelijke voeding voor en opening van het Hart. Dat is niet toevallig, maar precies de bedoeling van de Immune Boost. Uiteraard is weerstand een complexe zaak, met verschillende facetten zoals je dieet, je leefomstandigheden, je genetische aanleg. En toch dit is mijns inziens de clue, het fundament van je immuunsysteem. In het kort: blijf blij, blijf gezond.

De ‘Immune Boost’ werkt op alle facetten van je kracht en weerstand.

Fysiek, emotioneel en in je Hart.

Deze afstandssessie is een 15 minuten durende healing op afstand, waarbij gebruik gemaakt wordt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Dit energiewerk op afstand is 100% gelijkwaardig aan een persoonlijke sessie ‘live’ op de tafel.

De kern van deze healings is om je immuunsysteem te optimaliseren in kracht en intelligentie. Natuurlijk kan een Immune Boost niet voorkomen dat iemand ziek kan worden. Wel draagt het bij aan een betere gezondheid, en aan het beter in je vel zitten – waardoor je zelf ook weer makkelijker voor een betere gezondheid kunt zorgen.

Een opmerkelijk aspect van deze sessies is de nadruk op het Hart. Voor mij geeft dit aan dat het niet enkel om stofjes en stofwisseling draait. Een besef van geluk is onontbeerlijk voor goede gezondheid. Het gaat niet te ver om te zeggen dat dit besef, in het hart, de basis vormt voor het verbeteren en in stand houden van de gezondheid.

Data en tijden voor de betaalde volledige Immune Boost sessies vind je in de agenda.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< jul 2021 >>
mdwdvzz
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Eerst kon ik me er niets bij voorstellen, hoe m’n gevoel een rol speelt bij m’n weerstand? Nu weet ik wel beter 🙂

Ik heb geen specifieke klachten, maar doe hier graag aan mee. Het geeft me een opgeruimd gevoel, alsof ik de wereld weer aankan. En dat is mooi, op mijn leeftijd, haha.

Eerder deed ik deze behandeling in de praktijk in Delft. Maar nu het op afstand kan, pak ik mooi m’n kans. Heerlijk zo.

Dank je wel hiervoor. Doordat ik sterker werd, wat ik vooral merkte tijdens de behandeling zelf, kan ik beter voelen wat bij me past en wat niet. Eerst was het een brei, maar nu krijg ik steeds meer vat op mezelf en m’n gewoonten.

2017 - 2021 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design