Presence Workshop

Show up, Grow up, Wake up

‘Presence’ is een afstandshealing via ons videobel-platform. Een link en gebruiksaanwijzing ontvang je per mail na je aanmelding De healing versterkt je centrum, je gronding, en je mogelijkheid om aan te gaan wat je leven je aanbiedt. ‘Presence’ maakt het makkelijker om te leren, en makkelijker om af te leren.

Het leven vraagt je ‘presence’, je aanwezigheid, je tegenwoordigheid, je deelname. Aanwezigheid impliceert dat je niet ‘afwezig’ bent, maar juist dat je afgestemd bent op je leven, op wat er gebeurt. Met je mentale, emotionele, fysieke en spirituele bewustzijn aanwezig zijn is geen activiteit, geen opdracht die je kunt voltooien. Je ‘presence’ is hetgeen dat in je daagt zodra je de teugels van alle willen, moeten, proberen en managen laat vieren. ‘Presence’ kun je niet leren, het blijkt je ware natuur te zijn als je al het andere in je, je gedachten, emoties en zintuigelijke sensaties, los kunt laten.

De afstandshealing versterkt ‘presence’ in je bewustzijn. Het nodigt uit tot ontspannen, en geeft ruimte, bewustheid en kracht. Gaandeweg treedt je ego-bewustzijn minder op de voorgrond, en beleef je het leven vanuit meer rust, verbondenheid en heelheid.

‘Presence’ is een heerlijke sessie, van harte aangeraden voor iedereen als broodnodige ondersteuning in je healings- en bewustwordingsproces.

 • Hart-energie

  Om tot ‘Aanwezigheid’ te komen is allereerst een focus in het Hart nodig. De sessie geeft die focus, in feite door aandacht te versterken op het ‘bij jezelf blijven’, en vervolgens door het Spiritueel Hart’ dieper te gaan.

 • Vrijheid

  ‘Aanwezigheid’ en volwassenheid kenmerken zich door een soort neutraliteit. Wijsheid, geduld, begrip. Dit ontstaat mede doordat er niet wordt vastgehouden aan een specifiek standpunt of idee. En dàt is Vrijheid.

 • Levendigheid

  Als ‘presence’ je meer overneemt, voelt dat als een enorme sprong in levendigheid.

 • Zijnskwaliteit

  Eigenlijk is ‘presence’ een soort van zijnsenergie. De focus ligt sterk op het hart en ‘presence’ loopt over van ‘vrijheid’. Niet transcendentaal of uit je lijf, maar juist ‘hier’ en in je lijf. Hierdoor draagt de sessie bij aan misschien wel meest wezenlijke proces in je leven, dat van ‘spiritueel ontwaken’. Of die term je wat zegt of niet maakt niet uit. Uiteindelijk gaat het om je vertrouwd, veilig en geliefd voelen. Wordt verliefd op de wereld, en doe wat de wereld probeert te worden.

‘Presence’ wijst je de weg naar je ware zijn.
‘Aanwezig’ ben je al, maar het vasthouden aan ingesleten patronen maakt je afwezig.

‘Presence’, waar je kracht, verbinding en wijsheid zit bevindt,
treedt weer op de voorgrond.

Deze afstandssessie is ‘n 45 minuten durende healing op afstand, waarbij gebruik gemaakt wordt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Dit energiewerk op afstand is 100% gelijkwaardig aan een persoonlijke sessie ‘live’ op de tafel.

De kern van deze healings is het helpen vergroten van je ‘Aanwezigheid’. ‘Presence’ is neutraal, onbevooroordeeld. ‘Presence’ is volwassen, als een geduldige luisterende ouder. ‘Presence’ is stil, het is je eigenlijke wezenlijke onpersoonlijke ‘zijn’. Kortom, ‘presence’ is je eigen grootste goed, je stiltepunt, en je grootste healende kracht.

Deze ‘aanwezigheid’ in je is het enige valide uitgangspunt voor goed onderscheidingsvermogen, en juist en helder denken en doen. Uiteraard verschilt het per persoon op welk stuk en hoeveel je patronen je nu precies uit je ‘presence’ trekken. Daar wordt in de afstandssessie rekening mee gehouden: het is voor iedere deelnemer een sessie op maat.

‘Presence’ helpt ook bij het neutraal en helder kunnen ontmoeten van fysieke klachten, mentaal-emotionele belasting en moeilijke situaties. Mogelijk heeft het desondanks voor jou extra ondersteuning nodig. Dan is het raadzaam in navolging van of in samenhang met deze ‘Presence’-sessies tevens individuele behandelingen af te spreken in de praktijk.

Data en tijden voor de sessies vind je in de agenda.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< mei 2023 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Dit is iets wat ik jaren zocht. Ik wist niet dat het kon, maar ik voel hierdoor een rust die dagenlang bij me blijft.

Dank je wel, dit helpt mij echt om weer te openen en te leren vertrouwen. Hoe beschadigd ik was zeg, ik had geen idee. Dit maakt echt indruk.

Het was ‘n erg fijne Presence sessie gisteravond. De energie voelde als een warm bad, maar dan van binnenuit.

Hoewel ik niet helemaal begrijp waar het over gaat, ontwaken ?!, voel ik me zóó veel sterker en blijer na deze sessies. Patrick zegt dat het een proces is. Nou, kom maar op dan!

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design