Locaties door het land

Zutphen (basis), Amsterdam, Delft, Utrecht en Venlo

Locatie: Zutphen

Zutphen is de vaste locatie van de Therapiestudio, aan de Groenesteeg 1. Op maandagen, dinsdagen en donderdagen kun je hier terecht, op afspraak. De Groenesteeg is precies 1 kilometer, dus ongeveer 10 minuten lopen van het station in Zutphen. Parkeren kan gratis op korte loopafstand aan de overzijde van de rivier de Berkel – bijvoorbeeld aan de Hobbemakade, of betaald op korte loopafstand bij de Albert Heijn XL. Let erop dat in de Groenesteeg zelf parkeren niet geoorloofd is, en dat er in Zutphen intensief op foutparkeerders gecontroleerd wordt.

Waar: Groenesteeg 1, Zutphen
Wanneer: op maandagen, dinsdagen en donderdagen

Op woensdagen en in de weekeinden kun je op andere locaties afspreken. De informatie over die plekken vind je hieronder.

Locatie: Amsterdam

In Amsterdam is de locatie het Meerhuizenplein 11, in de rivierenbuurt. Hier hoef je niet aan te bellen. Duw zelf de deur open en neem plaats in de gang. Mocht de voordeur dicht zijn, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze, wacht dan alsjeblieft tot de afgesproken tijd. Deze locatie is op loopafstand van het Amstel Station. Er is bovendien voor Amsterdamse begrippen redelijke tot goede parkeergelegenheid in de straat en in de buurt, betaald.

Waar: Meerhuizenplein 11 [of bij wijze van uitzondering 38], Amsterdam
Wanneer: op woensdagen

Locatie: Delft

De Phoenixstraat 66, aan de rand van het centrum is hier de locatie. Om precies te zijn: kamer 128 op de eerste verdieping. Neem plaats in de gang.
De locatie in Delft is ongeveer een 10 minuten lopen vanaf het treinstation. De Phoenixstraat is momenteel onderdeel van de grootschalige bouwwerkzaamheden voor de aanleg van een spoortunnel. Parkeren voor de deur is daardoor niet mogelijk. Vlakbij is wel voldoende betaalde gelegenheid.

Waar: Phoenixstraat 66, Delft (eerste verdieping – kamer 128)
Wanneer: op zaterdagen

Locatie: Utrecht

 Hier kun je afspreken op de locatie in het stadsdeel Leidsche Rijn aan de Joan Miróstraat 9. Wanneer je aanbelt en de zoemer gaat, kun je de deur openduwen. Wacht vervolgens alsjeblieft in de wachtruimte.
Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Een bus stopt voor de deur, en het treinstation Utrecht Terwijde is slecht een paar minuten lopen. Parkeren is gratis, in de straat zelf of in een dwarsstraat.

Waar: Joan Miróstraat 9, Utrecht
Wanneer: op zondagen (afwisselend met Venlo)

Locatie: Venlo

De locatie in Venlo is aan de Begijnengang 17. Doorgaans kun je hier jezelf binnenlaten door tegen de deur te duwen en in de wachtruimte links plaats te nemen. Mocht de deur per ongeluk op slot zijn, bel dan eventjes aan.
Deze werkplek is in het wandelgebied van het centrum, waar je niet kunt komen met de auto. Parkeren kost vaak wat extra tijd op drukke zaterdagen. Het treinstation bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Waar: Begijnengang 17, Venlo
Wanneer: op zondagen (afwisselend met Utrecht)

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design