Ruimte te huur in de therapiestudio

per dagdeel of hele dag

 

De grote zaal van de therapiestudio aan de Groenesteeg 1 in Zutphen is ook te huur. Het is een prachtige zaal in een L-vorm, waarvan het grootste deel 10 meter lang is, en en 9 meter breed. Er is een spiegelwand van 9 meter lang. In het korte deel van de L-vorm bevindt zich een keukenblok en een grote gezellige stamtafel. De praktijkkamer is niet beschikbaar.

Als workshopruimte is de zaal geschikt voor dans, tai chi, yoga, meditatie, vergaderingen en tal van andere activiteiten. Vrijwel iedereen merkt bij binnenkomst de fijne sfeer op!

De zeer sfeervolle therapiestudio bevindt zich op 10 minuten loopafstand [1km] van het station. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op korte loopafstand, aan de andere kant van de rivier de Berkel. Betaalde mogelijkheden om te parkeren zijn te vinden op de Polsbroek 1, bij de Albert Heijn XL. De huurprijs [vanaf juli 2022] à €50,- per dagdeel is inclusief gebruik van alle faciliteiten die de ruimte ter beschikking heeft. Dat omvat de keuken, waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat, magnetron, I-podspeler, cd-speler, klaptafel, 40 klapstoelen met kussentjes, een spiegelwand [uiteraard met sluitend gordijn], 20 yogamatten, 15 meditatiekussens, tal van andere kussentjes, dubbel toilet, opbergkast, etc.

“Wat was het fijn om drie zaterdagochtenden in jullie studio te vertoeven. Erg bedankt voor deze mooie, schone, vrije, geborgen, lichte plek. Voor de toekomst zeker een ruimte om in terug te komen!”

Houd rekening met het volgende:

  • De huurprijs is €50,- exclusief B.T.W.
  • Hou rekening met de tijd. Je hebt uiterlijk een kwartier om uit te lopen. Dit in verband met andere activiteiten in de studio.
  • Voor vaste huurders geldt: vakantiedagen graag voor het einde van de voorafgaande maand doorgeven. Voor foldermateriaal en werkbenodigdheden van vaste huurders is display- en kastruimte beschikbaar.
  • Annuleren van opties kan kosteloos tot een maand voorafgaand aan het betreffende dagdeel. Annuleren in de periode van 4 tot 2 weken voorafgaand aan het besproken dagdeel kost 50%. Annuleren binnen twee weken verplicht je tot het betalen van de volledige huursom, 100%.
  • Als je je optie hebt omgezet in een definitieve boeking is in ieder geval 100% van de huursom verschuldigd.
  • Mannen plassen zittend, nooit staand.
  • Roken is niet toegestaan. Niet binnen, niet buiten.
  • Let op dat niemand tegen de spiegelwand aanleunt. Deze kan dan breken.
  • En uiteraard: laat de studio schoon achter na je activiteit, zoals je ‘m aantreft.

Heb je vragen? Neem dan alsjeblieft contact op.

Beschikbare dagdelen

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design