VortexHealing® Divine Energy Healing


Gedachten en gevoelens zijn vaak diep geworteld in het onderbewuste. Met de healingsenergie van VortexHealing® Divine Healing Energy is het mogelijk om tot diep in het onderbewuste vrijer te zijn van die gedachten en gevoelens. Iedereen heeft dingen meegemaakt die teveel waren om te verwerken, en die zijn blijven plakken. Wat blijft plakken zakt naar het onderbewuste, en blijft een rol spelen in je doen en laten. De kracht en intelligentie van VortexHealing maakt dat bijzonder diep gewerkt kan worden op het breedst mogelijke scala aan fysieke en emotionele klachten.

Een afspraak voor een behandeling VortexHealing duurt al met al een uur. Als cliënt lig je op de behandeltafel, en heb je eigenlijk als enige taak je aandacht bij jezelf, bij je gevoel en je lichaam te houden. Als therapeut zit ik aan het hoofdeinde achter de tafel. Samen zijn we stil, en geven we de energie van VortexHealing de ruimte om te werken.

VortexHealing healt het lichaam,
transformeert emotionele patronen,
en ontwaakt het hart tot het ware Zelf.

Patrick: “Het uitgangspunt van deze werkvorm is dat alle klachten en problemen die een mens tegenkomt in zijn of haar leven ontstaan vanwege onverwerkte emoties in het onbewuste van die mens. Deze onverwerkte emoties noemen we karmisch, omdat ze vanuit het onbewuste een bepalende invloed hebben op iemands fysieke gezondheid en op diens emotionele en mentale gesteldheid. Bovendien liggen deze onverwerkte emoties aan de basis van wat iemand aan situaties en gebeurtenissen in zijn of haar leven meemaakt, en hoe deze worden beleefd. Pijnlijke ervaringen en daaraan verbonden emoties worden doorgaans slechts deels verwerkt, en deels dus niet verwerkt. Dat lijkt onderdeel te zijn van de menselijke natuur, omdat de mens pijnvermijdend is ingesteld. Emotionele thema’s die daardoor bij ieder mens in meer of mindere mate aanwezig zijn in het bewustzijn, zijn bijvoorbeeld angst voor afwijzing, faalangst, eenzaamheid, arme-ik, boosheid, verdriet, slachtofferschap, isolatie, en schuldgevoel. Deze emotionele thema’s en met name de onverwerkte ladingen ervan vormen de grondslag voor de persoonlijkheid, een de basis voor de klachten en problemen die deze mens in zijn of haar bestaan tegenkomt. Het is een grote spiegel voor het [onverwerkte] bewustzijn, en een aanmoediging om los te laten.”

De eigenlijke oorzaak van het ontstaan van klachten, van fysieke of emotionele pijn en van tegenslag is het ego. Ego is als de optelsom van alle onverwerkte emoties die je onderweg hebt opgelopen. Wat je meemaakt is slechts wat je meemaakt, maar doordat wat je meemaakt een onverwerkt gevoel in je bewustzijn en energiesysteem achterlaat gaat het voelen als een deel van je. Je ontleent je identiteit aan wat je hebt meegemaakt, en dat is een valse identiteit. Het ego is je ‘ik’, het is alles waarvan je aanneemt dat je het bent of dat wat ‘bij je hoort’. Je ego is dus een fictief zelfbeeld, en het gebruikt gebeurtenissen en emoties om zichzelf mee te voeden en bevestigen. Het werkt als een magneet voor emoties, en het is niet gemaakt om ze weer los te laten. VortexHealing werkt behalve op het fysieke en emotionele vlak, ook op het oplossen van de diepere onderliggende emoties en attitudes, en op het loslaten van het ego dat de patronen en klachten in stand houdt.

® “VortexHealing” is a registered service mark of Ric Weinman. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit www.vortexhealing.org

Tarieven per 15 mei 2020
Natuurgeneeskundig ConsultPrijs*
Behandeling
[30 minuten]
€48,-
Kort project
[60 minuten]
€96,-
Uitgebreid Project
[verdeeld over 1 tot 3 sessies van
90, 60 of 30 minuten]
€144,-
* = Sessies zijn in duur en tarief aan te passen aan de inrichting het behandeltraject.
 

Vannacht een bijna normale nacht ! 7 ½ uur slaap. Ik voel grote opluchting en dankbaarheid dat ik bij jou terecht gekomen ben en heb er veel vertrouwen in dat hiermee de onderliggende oorzaak kan worden opgeheven. Heel veel dank !

Graag wil ik je laten weten dat ik erg onder de indruk ben van de energie die ik gisteren heb mogen ontvangen en die op het moment nog zeer goed voelbaar is. Mijn energie stroomt weer en dit brengt een hoop in me in beweging, deels moeilijk, deels ook heel ontspannen en fijn. Het was en is precies wat ik nodig had. Voor de behandeling was ik volkomen uitgeput, nu voel ik me gevuld met genezende energie.

Ik voel me veel lichter en beter in mijn heup, zalig! Dank je wel!

Ik kreeg voor het eerst het gevoel van “zo kan het dus ook”, door jouw niet-zweverige en doortastende aanpak. Kortom, een hele goede ervaring.

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design