Welkom bij Therapiestudio Meijers

Dè plek voor spirit, body & mind!

Wat ik doeContact

Over Therapiestudio Meijers

In de Therapiestudio kun je samen met Patrick aan de slag met lichamelijke klachten, met gedrag waar je last van hebt, en met je denken en gevoel. Je komt erachter wat de achtergronden en oorzaken van je klachten zijn, en vindt samen met Patrick behalve oplossingen ook wezenlijke mogelijkheden om er mee om te gaan. Dit doen we door één of meer van de volgende technieken toe te passen: VortexHealing® Divine Healing Energy, Personal Qi Acupunctuur, NutriGenetica, Psychomotorische Therapie, Tuina Massage en N.A.E.T. Allergie-eliminatietherapie.

Je kunt afspreken op één van vijf locaties in Nederland, of kiezen voor een sessie op afstand.

Patrick werkt als acupuncturist [ZHONG] en als Natuurgeneeskundige Therapeut [BATC], volgens de vijf natuurgerichte principes.

Een cliënte zegt: “Je healingen en steun dit jaar waren heel fijn! Het helpt me in de wirwar van het leven ;)” En een cliënt zegt: “Ik vind je een echte healer, maar je staat ook echt in het leven. Je bent goed jezelf. Dus ik neem zeker weer contact op.”

Ontdek wie je bent en wat bij jou past

VortexHealing®

VortexHealing® Energy Healing gebruiken we om oude gedragspatronen op diep emotioneel en mentaal niveau te transformeren en zo nodig los te laten. Patrick is wereldwijd één van de specialisten in het werken met deze methodiek.
[lees meer]

Psychomotorische Therapie

Spel, beweging en gerichte opstellingen helpen je je gedrag op vaak speelse en concrete manier bewust te maken. Ook ontdek je en oefen je nieuwe manieren om jezelf, gevoelens en situaties te hanteren.
[lees meer]

NutriGenetica

Ontdek de ‘foutjes’ in je DNA en hoe deze je gezondheid parten spelen. We kunnen je ‘genetische mutaties’ behandelen met VortexHealing en met speciale supplementen gericht compenseren voor de zwakheden in je genetische aanleg.
[lees meer]

N.A.E.T. Allergie-eliminatie

Met behulp van de beproefde N.A.E.T.-methode en spiertesten ontdek je welke gevoeligheden er voor je spelen, en of sprake is van IgE-, IgG- of zelfs andere reacties. Hiermee kunnen intoleranties en allergieën verholpen worden.
[lees meer]

Personal Qi Acupunctuur

Breng je energiesysteem, lichaam en geest in balans. Aan de hand van je geslacht, geboortedatum en klachtenpatroon wordt een persoonlijk behandelplan gevolgd, gericht op het balanceren op het diepste niveau.
[lees meer]

Tuina Massage

Hoewel de Therapiestudio geen massagepraktijk is, wordt vaak gebruik gemaakt van de kennis en kunde uit dit vakgebied. De technieken van Tuina [uitspraak: twiena] is geschikt bij een breed scala aan aandoeningen, ziektes en ongemakken te behandelen.

Behandelingen op afstand

VortexHealing® Divine Healing Energy is een techniek waarbij fysieke afstand geen rol speelt. Het leent zich bij uitstek voor afwisseling tussen persoonlijke en afstandssessies. Het is daardoor mogelijk om behandelingen op afstand te genieten, 100% effectief. Na een kort gesprek in de online meeting room van Whereby, een A.V.G.-goedgekeurde service voor privacy-verantwoord beeldbellen, duurt een afstandssessie meestal ongeveer een uur. In overleg is 30 minuten of 90 minuten ook mogelijk. Nadien krijg je per email feedback op de behandeling, en tips en tops voor het vervolg.

Ook voor Personal Qi Acupunctuur geldt dat online consulten bijzonder waardevol zijn gebleken, en dat cliënten deze bijzonder op prijs stellen. Uiteraard kunnen dan geen naalden worden gezet. Wat we wel doen: diagnose, leefstijl- en dieetadviezen, en tips en trucs voor meridiaan- en drukpuntmassage gebaseerd op acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde.

Ook NutriGenetica is mogelijk op afstand.. Nadat je een genetisch profiel hebt laten maken bij het aangegeven laboratorium, wordt die informatie in speciale software geanalyseerd. De resultaten kunnen vervolgens ‘live’ maar ook in de Whereby video-bel-kamer besproken worden. Samen kijken we aan de hand van de rapporten naar de genetische aspecten van wat er bij je speelt op lichamelijk en geestelijk vlak. Er wordt gericht gekeken naar genetische mutaties, die veelal de basis vormen voor zwakheden in je gezondheid, en welke leef-, dieet- en supplementadviezen daarbij van toepassing zijn.

Blijf op de hoogte met updates

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design