NutriGenetica

De sleutel tot optimaal fysiek functioneren op basis van je genetisch profiel

Je DNA, je genetische aanleg, deel je met je ouders. Jouw genetisch materiaal is een unieke combinatie van de informatie afkomstig van het DNA van je ouders. Je persoonlijke verzameling van genen bevat alle informatie die nodig is om je gezond fysiek functioneren te garanderen. En iedereen heeft een aantal foutjes in die DNA-informatie. Deze ‘genetische mutaties’ liggen heel vaak ten grondslag aan de klachten en ziekten waar iemand in de loop van zijn of haar leven tegenaan loopt. Waarschijnlijk hebben zelfs alle gezondheidsklachten een genetisch aspect.

In de presentatie hier rechts zie je een aantal voorbeelden van de enorme schat aan informatie die uit je genetisch profiel te herleiden is.

Laat je DNA in kaart brengen, leer je zwakke plekken kennen,
en ondersteun de functies van je lichaam optimaal.

Aan de hand van NutriGenetische onderzoek kan uitgezocht worden wat genetisch gezien jouw zwakke plekken zijn. NutriGenetica legt in de kern de relatie tussen genetische aanleg en voeding bloot. Het houdt in dat je aanleg voor fysieke klachtenpatronen op ongeëvenaarde wijze in kaart gebracht wordt. Op basis van de analyse van jouw genetische patronen en mutaties in je DNA kun je klachten verbeteren en voorkomen. De functies van het lichaam worden waar nodig ondersteunt, met behulp van speciaal ontwikkelde leef- en voedingsadviezen en supplementen.

Het te volgen traject om te komen tot succesvolle analyse en behandeling van de genetische aanleg voor gezondheidsklachten is hieronder weergegeven.

  1. Aanvraag: De eerste stap is om in overleg met Therapiestudio Meijers je genetisch profiel te bestellen. Dit betreft een nieuw ontwikkeld ongekend gedetailleerd profiel, op maat gemaakt in de V.S., voor analyses van je gezondheid en stofwisseling. De totale kosten zijn €299,-, inclusief de opzet van een account binnen de software die wordt gebruikt voor de analyse, inclusief de verzendkosten à ongeveer €11,- en douane-inklaringskosten à ongeveer €41,-. Mocht je een genetisch profiel van 23andme.com hebben, dan is dat minder uitgebreid maar zeker waardevol en goed om mee te werken.
  2. Analyse DNA: Een gespecialiseerd laboratorium in de V.S. analyseert je genetische gegevens met behulp van je ingestuurde DNA-sample. De privacy hierbij is 100% gegarandeerd.
  3. Uitslagen & Adviezen: De analyse en interpretatie van de ruwe data vindt plaats met behulp van speciaal ontwikkelde software. Dit is het eigenlijke NutriGenetische onderzoek, dat plaatsvindt in de Therapiestudio. Hiervoor hoeft geen persoonlijke afspraak gemaakt te worden. De daadwerkelijke bespreking van de DNA-analyse & -interpretatie gaat op afspraak. Hiervoor wordt een uur uitgetrokken. Voor de analyse, interpretatie (inclusief de licentie- en gebruikskosten voor gebruik van de software) en bespreking worden kosten in rekening gebracht à €140,-. Deze kosten gelden als reguliere consultkosten.
  4. Behandeling: Het vervolg betreft een gecombineerde aanpak. Om de negatieve invloed van genetische mutaties te verminderen is er met VortexHealing op energieniveau behandeling mogelijk van de genetische mutaties en de effecten daarvan. Daarnaast is behandeling op fysiek stofwisselingsniveau mogelijk, ter compensatie van de zwakke schakels in de lichaamsprocessen. Dit gebeurt met speciaal daarvoor ontwikkelde en overigens goed betaalbare supplementen. De kosten van deze vierde stap in het behandelproces verschillen per persoon, afhankelijk van iemands prioriteiten en klachtenpatronen.

Energetische behandeling, gebruikmakend van de sterkste en diepwerkende VortexHealing methodes, helpt verlichting en vaak zelfs genezing van de effecten van de genetische mutaties op je gezondheid en lichaam. Met de techniek genaamd ‘VortexHealing Genetische Modificaties’ kan de negatieve uitwerking van de mutaties en hoe deze doorwerken verminderd worden. Korte behandelingen richten zich op de kern van het probleem, terwijl volledige behandelingen een meer integratieve benadering hebben voor je hele systeem en gezondheid.

Hoe een persoonlijk behandelplan eruit ziet, verschilt sterk van persoon tot persoon. Je pikt wellicht op uit de kleine presentatie rechtsboven op deze pagina dat mijn eigen genetisch systeem op sommige aspecten behoorlijk slecht eraan toe was, en op andere aspecten juist uitstekend functioneerde. Ieder mens is hierin uniek, en ieder heeft een uniek NutriGenetisch traject richting optimale gezondheid, afhankelijk van de aanwezige klachten en patronen.

* = Sessies zijn in duur en tarief aan te passen aan de inrichting het behandeltraject.

Omdat ik al jaren kwakkel met m’n gezondheid leek het me een interessante optie om me ‘ns te verdiepen in wat er genetisch allemaal gebeurt in mijn lichaam. Goed of fout, ik wou het echt graag weten, omdat geen dokter me tot nu toe goed kon vertellen wat er aan de hand was. Dankzij deze analyse kon Patrick mij precies vertellen welke schakels in m’n stofwisseling het waarschijnlijk nooit goed gedaan hadden. Daarmee kon ik eindelijk verklaren waarom ik me al jaren niet fit voelde. Dankzij een aantal follow-up energiesessies en een viertal supplementen begin ik zo langzamerhand weer een beetje mezelf te worden. Super.

Als ik kijk in mijn familielijn, dan kan het niet anders dan dat er iets niet helemaal goed gaat in het lijf. De NutriGenetica heeft dat ‘iets’ perfect in beeld gebracht. Het was vooral iets met anti-oxidanten, maar het zat veel ingewikkelder dan ik dacht. Nu heb ik me voorgenomen om een jaar lang de vijf aangeraden supplementen te nemen, en dan samen met Patrick te evalueren hoe m’n gezondheid veranderd is. Eerlijk gezegd, nu na 5 maanden, voel ik me fitter en schoner dan ooit.

Wat ik ook deed, ik kreeg het niet voor elkaar om mezelf op de rit te krijgen. Het blijkt dat ik mezelf eerst beter moest snappen, voordat er stappen tot verbetering gezet konden worden. Met hoe mijn genetische aanleg werkte was het vechten tegen de bierkaai. Nu ben ik met een aantal sessies en supplementen op de goede weg. En ik ben nog niet klaar!

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design