Podcasts

Minder leren en meer weten? Luister naar de podcasts over het werk in de Therapiestudio

De podcasts zijn beschikbaar via Spotify, Apple, Anchor en vele andere kleinere aanbieders. Je kunt de podcasts ook beluisteren via de links op deze webpagina. En: hou deze pagina in de gaten voor nieuwe afleveringen.

Vind je de podcasts leuk, slim en interessant? Aarzel dan niet je aan te melden als lid: neem je petje af, via de knop hieronder. Als lid krijg je extra content, speciale nieuwsbrieven en last but not least draag je bij aan de natuur: van elke bijdrage worden jaarlijks twee bomen geplant.

Podcast 1-1: Wat is VortexHealing®?

Waar komt de energie van VortexHealing vandaan, en waarom wordt in VortexHealing healing met ‘spiritueel ontwaken’ combineert? Een goede introductie om wat meer te weten te komen over de meest gebruikte werkmethode in de therapiestudio.

Podcast 1-2: VortexHealing op instrumenten, luister zelf.

In zo’n 15 minuten worden opnamen gepresenteerd van een cello, een gitaar en een vleugel. Luister eens of je het verschil hoort, tussen de klanken vóór de healing en de klanken na de healing?

Podcast 1-3: Vier soorten Karma.

De vier soorten Karma worden hier uitgelegd: karma door conditionering, karma op hogere lagen, de transcendentale aanvulling op de conditionering, de karma of events, en tenslotte het voorouderlijk karma.

Podcast 1-4: Ayahuasca.

Wil je weten wat de effecten zijn van Ayahuasca? Het gebruik van Ayahuasca heeft twee grote nadelen. Het verbindt je met een planten-spirit waar je in Nederland wonend geen voordeel en alleen maar nadelen van hebt. En het ontkoppelt je van je emotionele en spirituele lichaam. Dus in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, het remt je groei juist.

Podcast 1-5: Succesvolle meditaties.

De beste meditatie doe je niet, die overkomt je. Toch helpt het te weten wat de ingrediënten zijn van een goede meditatie. Ik bespreek vijf factoren: je aandacht, je ogen, je hart, je ademhaling, en een mantra.

Podcast 1-6: Meditatie met Jin Shin Jitsu.

Hou één voor één je vingers vast, voel jezelf in balans komen. En leer ondertussen je aandacht te laten rusten, en meer bij jezelf te komen. Je combineert in deze podcast meditatie met een oefening in zelf-healing.

Podcast 2-1: Allergie Eliminatie.

Wat zijn precies allergieën, hoe werkt dat? En belangrijker nog: hoe kom je er vanaf? Er zijn twee methoden die ik beide gebruik, die aanvullend werken. De eerste is een beproefde methode genaamd NAET, de tweede is een verbeterde versie daarvan. Die noemen we VAET.

Podcast 2-2: Oneness meditatie

Deze eenvoudige meditatie blijkt heel effectief: Ik ben in de wereld. De wereld is in mij. Daar waar de twee perspectieven samenvallen, daar zit de Oneness. Eenheid. Doe ‘m samen met Patrick, in deze podcast.

Podcast 2-3: Engelen

Engelen bestaan, en ze bieden hoop, inspiratie, begeleiding, veiligheid en vertrouwen. Je kunt je daar op af leren stemmen, zelf of met behulp van een workshop/healingsessie. In deze podcast hoor je wat ins & outs over Engelen.

Podcast 2-4: Ben jij ook zo autistisch vandaag?

Autisme is een aandoening. Maar dan eentje waar misschien wel de meerderheid van de mensen een of meerdere kenmerken van heeft. In deze podcast ga ik in op een aantal van deze kenmerken. Welke heb jij?

Podcast 2-5: Meditateer, alweer! Ditmaal met behulp van je ademhaling

Deze meditatie is aan te raden voor ochtenden, vóórdat je de dag inholt. Ook fantastisch voor avonden, als de TV uit gaat en je klaar bent om weer lekker bij jezelf te komen. Niet voor tijdens autorijden, of familiediner. Wel lekker in de natuur, eventueel met paraplu of parasol. Gebruik eerst je ademhaling, met intentie. Daarna aangevuld met de OHM mantra, en een gerichte intentie. Vooral na veel doen ontdek je dat die intentie je dieper brengt. Veel succes!

2017 - 2021 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design