Karmische Acceleratie Workshop

Verander je kijk op je leven

Waar heb je last van? In deze drie uur durende workshop laat je het los en leer je jezelf en je leven op een nieuwe manier zien. Met behulp van VortexHealing kun je veranderen wat normaal gesproken nog buiten je bereik ligt, en versnel je je ontwikkeling enorm.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Aangeraden wordt voorafgaand tenminste eenmaal de workshop ‘Health Energy Boost’ te hebben meegedaan.

 • Helpen oplossen gezondheidsklachten met onbekende oorzaak

  Ook als je het niet weet, betekent iedere klacht waar je op lichamelijk vlak tegenaan loopt iets. Het is onderdeel van een dieper leer- en loslaatproces. Zoals alles in het leven. Een lichamelijke klacht is zodoende een aspect van een groter iets, in feite een uiting van je karmische en genetische aanleg en van je karakter. Een fysieke aandoening is dat deel van de ijsberg dat boven water uitsteekt en dat zichtbaar is. De rest van de ijsberg onttrekt zich in eerste instantie aan het zicht, omdat het bestaat uit veelal automatische patronen die je kunt leren beseffen en waar mogelijk veranderen.

 • Helpen oplossen gezondheidsklachten met bekende oorzaak, eventueel genetisch

  Ook als je wèl weet welke patronen of houdingen ten grondlag liggen aan je klachten helpt de Karmische Acceleratie er dieper doorheen gaan. Wanneer er een specifiek genetisch aspect is aan je klacht komt dit ook aan bod. Het effect van een dergelijke behandeling kan bijvoorbeeld zijn dat een specifiek gemuteerd gen minder sterk of helemaal niet meer tot uitdrukking komt in het systeem.

 • Helpen oplossen mentaal-emotionele klachten

  Dit is een beetje het stokpaardje van de VortexHealing, omdat het raakt aan de kern van de methode. In feite komen alle gedachtepatronen en emoties voort uit wie je gelooft die je bent. Je identiteit en je hechting eraan is de basis van al je lijden. VortexHealing helpt de patronen te transformeren en de identificaties ermee los te laten.

 • Helpen oplossen klachten naar aanleiding van trauma of moeilijke situaties

  Niet alleen gezondheid of gedachten zijn aanwijzingen dat er werk aan de winkel is. Vaak ligt de uitdaging om te accepteren en loslaten verpakt in onze beleving van situaties. Ofwel in het verleden, ofwel in het heden – gebruik situaties als spiegel, realiseer welke bril je op hebt en leer bereid te zijn deze af te doen.

 • Versnellen en verdiepen innerlijke vrijheid

  Uiteindelijk leiden alles wegen naar Rome. Vroeg of laat leer je accepteren en loslaten. De hechting van je ego aan bepaalde patronen en houdingen werkt als lijm voor klachten, problemen, pijn en lijden. Dit werkelijk aan te pakken is een enorme bevrijding. Het leven zelf is dan de weg en het doel.

De Karmische Acceleratie helpt je ervaring van je leven veranderen.
Geestelijke en lichamelijke gezondheid nemen toe.
Innerlijke vrijheid groeit.

Deze 3 uur durende workshop is een diepe healing, live in de studio in Zutphen, waarbij gebruik gemaakt wordt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau.

Wanneer sprake is van specifieke gezondheidsproblematiek zoals burnout of uitputting wordt aangeraden in navolging van of in samenhang met deze workshops tevens individuele sessies af te spreken in de praktijk.

Data voor de workshop vind je in de agenda.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< mei 2023 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Uiteindelijk bleek dat we met zo’n acht mensen ieder een matje kregen en twee lange sessies lang een healing kregen. Een groot deel van de tijd was ik buiten westen, haha! En nadien heb ik veel meer ruimte in mezelf, voel ik me rustiger en zekerder van mezelf. Net of ik minder opgesloten zit.

Voor mij was de insteek om mee te doen vooral de mogelijkheid om eens echt goed patronen los te laten. Ik merkte tijdens de dag dat mijn gebruikelijke weerstand tegen mijn rotgevoel niet hielp. Gaandeweg de dag verdween mijn patroon van eenzaamheid meer naar de achtergrond, kon ik er steeds minder goed bij. Het lijkt wel verdwenen!

Na een keertje de Health Energy Boost te hebben gedaan was ik ook benieuwd naar deze workshop. Dit is wel even ander koek! De energie was supersterk, en ik had aan het eind van de workshop moeite me te herinneren wat ik ook alweer als problematisch patroon had ingebracht. Ik heb gezien dat deze dag meerdere keren georganiseerd wordt. Dan ga ik zeker weer proberen te komen.

In aanvulling op de sessies die ik doe leek het me slim en goedkoop om ook eens een Karmische Acceleratie te doen. Ik ben een veteraan. Vijf jaar geleden deed ik ook al eens mee. Het is wel veel sterker geworden zeg! Ik voel me meer stabiel, en m’n hoofd is niet meer zo vol.

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design