Health & Energy Upgrade

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
21/02/2023
19:30 - 20:20

Locatie
Op afstand


Deze workshop is een afstandshealing van 45 minuten, puur gericht op het bijtanken, harmoniseren en optimaliseren van je energiesysteem. Een weldaad voor lichaam en geest.

Deze afstandshealing vindt plaats via een privacy-beveiligde virtuele meeting room. Via de link die je daarvoor ontvangt log je vlak voor de afgesproken tijd in. Daardoor zien we elkaar tijdens de healing, wat een versterkt effect eraan geeft. Mocht je niet online kunnen of willen komen voor de sessie, dan is een recente foto een redelijk alternatief. Email deze minimaal een dag van te voren alsjeblieft.

Als je reeds cliënt bent, hoef je voorafgaand aan de sessie geen persoonlijk contact te hebben. Mocht je niet eerder een consult hebben gehad bij Therapiestudio Meijers, email dan alsjeblieft een min of meer recente foto en een korte bio van jezelf naar de praktijk.

Reserveren

Soort ticket Prijs Plaatsen
Kies 'n' Mix Ticket sessie 1
Geeft recht op deelname aan vier afstandshealings naar keuze. Sessie 2,3 en 4 kies je daarna, via de agenda. En: de 4de sessie is gratis.
€144,00
Enkel Ticket
Health Energy Boost Workshop
€48,00
Kies 'n' Mix Ticket sessies 2 t/m 4
Gebruik deze optie als je al een Kies 'n' Mix Ticket hebt, en je deze specifieke sessie aan je rijtje van 4 sessies toe wilt voegen.
€0,00