Health & Energy Upgrade: Detox special

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
21/03/2023
19:30 - 20:20

Locatie
Op afstand


Deze workshop is een afstandshealing van 45 minuten, puur gericht op het bijtanken, harmoniseren en optimaliseren van je energiesysteem. Een weldaad voor lichaam en geest. Dit is een ‘special’, waarin je afvalverwerkingsfunctie versterkt en geoptimaliseerd wordt. Dan hebben we het met name over je nieren, lever en lymfestelsel. Daarbij zetten we ook daadwerkelijk die afvalverwerkingsfunctie aan: de energie helpt het lichaam afvalstoffen en toxines op te ruimen.

Deze afstandshealing vindt plaats via een privacy-beveiligde virtuele meeting room. Via de link die je daarvoor ontvangt log je vlak voor de afgesproken tijd in. Daardoor zien we elkaar tijdens de healing, wat een versterkt effect eraan geeft. Mocht je niet online kunnen of willen komen voor de sessie, dan is een recente foto een redelijk alternatief. Email deze minimaal een dag van te voren alsjeblieft.

Als je reeds cliënt bent, hoef je voorafgaand aan de sessie geen persoonlijk contact te hebben. Mocht je niet eerder een consult hebben gehad bij Therapiestudio Meijers, email dan alsjeblieft een min of meer recente foto en een korte bio van jezelf naar de praktijk.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.