Presence

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07/02/2023
19:30 - 20:20

Locatie
Op afstand


De sessie versterkt ‘presence’ in je bewustzijn. Het nodigt uit tot ontspannen, en geeft ruimte, bewustheid en kracht. Gaandeweg treedt je ego-bewustzijn minder op de voorgrond, en beleef je het leven vanuit meer rust, verbondenheid en heelheid. Het is een aanrader voor iedereen; een geweldige ondersteuning in je healings- en bewustwordingsproces.

Deze afstandshealing vindt plaats via een privacy-beveiligde virtuele meeting room. Via de link die je daarvoor ontvangt log je vlak voor de afgesproken tijd in. Daardoor zien we elkaar tijdens de healing, wat een versterkt effect eraan geeft. Mocht je niet online kunnen of willen komen voor de sessie, dan is een recente foto een redelijk alternatief. Email deze minimaal een dag van te voren alsjeblieft.

Als je reeds cliënt bent, hoef je voorafgaand aan deze sessies geen persoonlijk contact te hebben. Mocht je niet eerder een consult hebben gehad bij Therapiestudio Meijers, email dan alsjeblieft een min of meer recente foto en een korte bio van jezelf naar de praktijk voordat je voor de eerste keer hieraan deelneemt.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.