Angelic Blessing

Helderheid en inzicht, troost en hoop

Angelic Blessing is een ruim anderhalf uur durende groepshealing-sessie op afstand. Dat deze sessie rond Pasen en rond Kerst gepland is, is geen toeval. Dan is in het algemeen gesproken de associatie met Engelen net iets sterker. Engelen brengen het bewustzijn en de energie van overgave en dienstbaarheid. Door hoe deze energie werkt sta je er nadien vaak anders in. Situaties ervaar je anders, en er ontstaan mede daardoor mogelijkheden die er eerder niet waren.

De energie van deze Angelic Blessing groepshealing transformeert jouw bewustzijn en je mogelijkheden in je leven. Angelic Blessing is een krachtige energie, gemaakt voor het werken op:

 • Persoonlijke situaties, waarin je zoekt naar duidelijkheid en nieuwe oplossingen,
 • Emotionele nood en angst, als je behoefte hebt aan troost en hoop,
 • Verwarring of wanhoop, wanneer je duidelijkheid en veiligheid nodig hebt,
 • Nieuwe mogelijkheden zoekt in je leven.

Je krijgt tijdens de sessie ook een symbool, wat helpt om af te stemmen op het bewustzijn en de energie van Engelen. Dit kun je na de sessie ten alle tijden gebruiken om mee te werken.

 • Ontmoeten: versmelten en doordringen

  Dit is hoe Engelen-bewustzijn werkt. Het versmelt met en doordringt datgeen wat we in de sessie aanbieden. Als een omhulling, omarming, die een kou verwarmt. Je kiest een thema of een situatie, waar de energie van de sessie vervolgens mee aan de slag gaat.

 • Transformatie: nieuw potentieel en nieuwe mogelijkheden

  Door de versmelting en doordringing van Engelen-bewustzijn met je gekozen thema of situatie en de daarbij behorende lading, maak je een transformatie door. Je staat er anders in, lichter en vrijer. En door de invloed van de energie, het ‘Licht’ dat meekomt, en doordat je er zelf anders in staat opent dit nieuwe mogelijkheden voor je.

 • Integratie: directe & indirecte effecten

  De sessie heeft een direct effect. Het geeft een opgeruimd gevoel van steun, veiligheid en duidelijkheid. Effecten op de wat langere termijn zijn na deze sessies niet ongewoon. Je ervaart dingen anders, staat er anders, dingen lopen anders. Er zit meer licht, meer flow, meer ruimte en meer harmonie in je thema of situatie.

Angelic Blessing is hartverwarmend en transformerend,

Het helpt je de lichte kant van ‘t leven te zien.

Deze afstandssessie is een 90 minuten durende healing op afstand, waarbij gebruik gemaakt wordt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Er is ongeveer halverwege een korte pauze.

Voor gedurende de sessie is het aan te raden dat je in een rustige, veilige en comfortable situatie bent. Ideaal is als het zo rustig is dat je je eigen ademhaling kunt horen. Je mag de sessie zowel zittend als liggend doorbrengen.

We maken gebruik van het A.V.G.-goedgekeurde videobel-platform Whereby, om deze sessie per videobel-verbinding te doen. De energie is op afstand 100% effectief in vergelijking met een groepssessie in de studio zelf. Het nadeel van online ontmoetingen is dat er een sociaal-emotioneel aspect van het samenzijn ontbreekt. Het voordeel is dat je reistijd en -kosten bespaart.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< mei 2023 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Wat een opgeruimd gevoel geeft dit zeg. Heerlijk.

Ik zat echt vast op zoveel vlakken. Na de healing zelf voelde ik me rustig. En het klopt dat er allerlei onverwachte openingen waren erna. Superleuk.

Het gedeelte in de sessie waarin Patrick de energie channelt van die instrumenten, echt bijzonder, en goed voelbaar. Voor mij dan. De grote harp, kleine harp, hoorn, het borrelde door me heen.

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design