Immune Boost

Blijf blij, blijf gezond

De ‘Immune Boost’ is een healing op afstand, via onze online video-verbinding. Deze sessie helpt je energiesysteem en immuunsysteem te versterken. Het specifieke aan deze sessie is dat er een verbinding wordt gelegd tussen je zenuwstelsel, lichaamsenergie, ruggengraat, hart en je bewustzijn. Een ‘Immune Boost’ versterkt niet alleen je fysiek, maar ook je emotioneel en psychisch immuunsysteem. De energie werkt ‘van buiten naar binnen’, begint met het fysiek en werkt dan gaandeweg dieper je systeem in, en neemt je gevoel en denken mee.

Wanneer doe je de ‘Immune Boost’. Natuurlijk kan dat preventief. Dat is zelfs een goed idee, gezien de belasting die ons systeem van dag tot dag doormaakt, qua stress en toxines. En dan nog niet te spreken over wat ons mogelijk allemaal te wachten staat in deze veranderde wereld. Daarnaast is de sessie een aanrader, als je snel kwakkelt met je gezondheid, als je tijdelijk kwetsbaarder voelt of minder goed voor jezelf kon zorgen, als je chronische aandoeningen hebt die je weerstand verzwakken, en als je al ziek bent [met of onder pathogeen]. In dat geval kan de Immune Boost je weerstand versterken en je ziekbed verkorten.

  • Fysiek versterken

    De eerste tien tot vijftien minuten van de sessie is de healing meer fysiek gericht. Dan wordt duidelijk dat voor je weerbaarheid je zenuwstelsel een hoofdrol speelt. In diezelfde tien tot vijftien minuten verdiept de energie zich ook via je navel. Dat heeft te maken met hoe je fysieke centrum en gronding voor een groot deel plaatsvindt via de navel. De navel houdt je energetisch gezien bijeen, en houdt je bewustzijn verbonden aan ons lichaam. Via de navel vindt de energie z’n weg dieper en dieper je systeem in.

  • Energetisch versterken

    Nadat het zenuwstelsel en fysiek lichaam zijn behandeld, ligt de nadruk op het bijtanken. Dit heet ‘energizing’, en duurt doorgaans ook ongeveer tien tot vijftien minuten. Dit deel wordt gevolgd door ‘n stuk, waarin het hele systeem met het oog op het versterken van je immuunsysteem geoptimaliseerd en geactiveerd wordt.

  • Bewustzijn versterken

    In de loop van de sessie ontstaat een geleidelijke voeding voor en opening van het Hart. Dat is niet toevallig, maar precies de bedoeling van de Immune Boost. Uiteraard is weerstand een complexe zaak, met verschillende facetten zoals je dieet, je leefomstandigheden, je genetische aanleg. En toch dit is mijns inziens de clue, het fundament van je immuunsysteem. In het kort: blijf blij, blijf gezond.

De ‘Immune Boost’ werkt op alle facetten van je kracht en weerstand.

Fysiek, emotioneel en in je Hart.

Deze afstandssessie is 45 minuten durende healing op afstand, waarbij gebruik gemaakt wordt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Dit energiewerk op afstand is 100% gelijkwaardig aan een persoonlijke sessie ‘live’ op de tafel.

De ‘Immune Boost’ doe je mee via ons online video platform. De link voor de sessies ontvang je na aanmelding. Bij voorkeur ben je dus aanwezig en zichtbaar via je camera, mede omdat dit een verbinding geeft die de energie sterker kan doen werken. Mocht het niet lukken of kies je ervoor niet via de camera aan de sessies mee te doen, dan is dat mogelijk. In dat geval ontvang ik graag vooraf een recent fotootje van je per mail.

De kern van deze healings is versterken van je kracht, op de niveau’s en aspecten van je systeem die het nodig hebben, om je immuunsysteem te optimaliseren in kracht en intelligentie. Natuurlijk kan een Immune Boost niet voorkomen dat iemand ziek kan worden. Wel draagt het bij aan een betere gezondheid, en aan het beter in je vel zitten – waardoor je zelf ook weer makkelijker voor een betere gezondheid kunt zorgen.

Een opmerkelijk aspect van deze sessies is de nadruk op het Hart. Voor mij geeft dit aan dat het niet enkel om stofjes en stofwisseling draait. Een besef van geluk is onontbeerlijk voor goede gezondheid. Het gaat niet te ver om te zeggen dat dit besef, in het hart, de basis vormt voor het verbeteren en in stand houden van de gezondheid.

Data en tijden voor de sessies vind je in de agenda.

Je kunt weer meedoen over:

0Dagen0Uren0Minuten

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< jan 2021 >>
mdwdvzz
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Eerst kon ik me er niets bij voorstellen, hoe m’n gevoel een rol speelt bij m’n weerstand? Nu weet ik wel beter 🙂

A. uit A.a.d.RHet hielp me snel te herstelen

Ik heb geen specifieke klachten, maar doe hier graag aan mee. Het geeft me een opgeruimd gevoel, alsof ik de wereld weer aankan. En dat is mooi, op mijn leeftijd, haha.

S.J. uit H.Mezelf herpakken gaat nu beter

Eerder deed ik deze behandeling in de praktijk in Delft. Maar nu het op afstand kan, pak ik mooi m’n kans. Heerlijk zo.

P. uit Z.Wat ’n Boost!

Dank je wel hiervoor. Doordat ik sterker werd, wat ik vooral merkte tijdens de behandeling zelf, kan ik beter voelen wat bij me past en wat niet. Eerst was het een brei, maar nu krijg ik steeds meer vat op mezelf en m’n gewoonten.

B. uit V.Sessie geeft inzicht in mijn gezondheid

Copyright © 2017 Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design