Keuzehulp groepssessies

De verschillende groepssessies in één overzicht, om je te helpen de juiste keuze te maken

TherapiestudioMeijers biedt meerdere soorten groepssessies. Behalve de bekende online Dinsdagavond-sessies zijn er twee online healingsessies Angelic Blessing en de Karmische Acceleratie. Groepssessies zijn door de specifieke manier van opzet op hun manier even effectief als persoonlijke sessies, en zijn vooral bedoeld als ondersteuning en verdieping.

 • De Angelic Blessing sessie werkt transformerend op je onbewuste mind, en biedt hoop, steun en vertrouwen in moeilijke situaties. Ook helpt de energie situaties en je beleving ervan te veranderen. Deze sessie, die in totaal zo’n anderhalf uur duurt, vind je in de agenda terug met Pasen, vlak voor de zomervakantie, en vlak voor Kerst.
 • De Karmische Acceleratie ruimt op. De energie helpt je patronen en ego-posities te transformeren, door zowel de lading als de identiteiten ermee op te lossen. Deze groepssessie wordt tweemaal per jaar ingepland: eenmaal in het voorjaar, en eenmaal in het najaar.
 • De Dinsdagavond-sessies bestaan uit een serie van vier verschillende groepssessies. De meeste deelnemers boeken series van vier sessies, ook omdat dit een korting van 25% geeft. Afwisselend kun je meedoen aan:
  • Health & Energy Upgrade: vooral gericht op je fysieke gezondheid en op het versterken van je energiesysteem.
  • Energie Therapie: om je te ondersteunen in het ontmoeten, doorgronden en oplossen van hardnekkige thema’s.
  • Immune Boost: groepssessie specifiek voor het versterken, voeden en slimmer maken van je immuunsysteem, en voor het harmoniseren van je relatie met je omgeving.
  • Presence: is het meest geschikt voor het helpen oplossen van emotionele en spirituele issues.

“Die Dinsdagavondsessies brengen me echt op een ander niveau. Ik heb meer energie, meer inzicht, en ben sterker en blijer dan eerder.”

 • Fysieke klachten

  Wil je vooral aan de slag met je fysieke gezondheid? Dan is de Health & Energy Upgrade dè sessie voor je. Een goeie tweede is de Immune Boost. Als je gaandeweg ontdekt dat er ook een psychische component meespeelt in je klachtenpatroon, dan is afhankelijk van hoe geoefend je bent in je aandacht naar binnen richten ofwel Presence ofwel de Energie Therapie de aanvullende behandeling voor je. De Energie Therapie is meer gericht, maar vergt ook meer van je qua inzicht, geduld en compassie. Met een fysieke klacht de Engelen aanroepen of de karmische aspect ervan oplossen in de Karmische Acceleratie is geen goede eerste stap.

 • Mentaal-emotionele klachten

  Voor klachten op het psychisch vlak, in je denken en / of in je voelen, is de Presence groepssessie waarschijnlijk de beste sessie. Als je energiesysteem en bewustzijn zich daarmee wat openen en je wat meer geoefend raakt in het ervaren van en invoelen van het effect van het energiewerk komt meedoen aan de Energie Therapie al snel in beeld. Heb je een heldere zelfgevoel en goed inzicht in jezelf en in je patronen, dan is niet alleen de Energie Therapie erg goed van toepassing, maar kun je ook de Karmische Acceleratie gebruiken om echt op te ruimen wat rijp is om los te laten. Als fysieke klachten je patronen triggeren of daar een onderdeel van vormen, dan is meedoen aan de meer fysiek gerichte Health & Energy Upgrade een niet te missen tip.

 • Spirituele groei

  Is je doelstelling vooral om spiritueel te groeien, je ego uit te dunnen, je pijn en je menselijkheid op een nieuwe [ontwaakte] manier te kunnen beleven, dan is vooral Presence een erg goede keuze. In die groepssessie laat alles wat je niet nodig hebt los door het hart heen. Wil je wat gerichter te werk gaan, dan de ‘opruimsessie’ Karmische Acceleratie dè sessie om aan deel te nemen. Een tip voor spirituele ingestelde cliënten: wat je niet ontmoet hebt in je onderbewuste werkt ‘belemmert’ je in je groei totdat dat wèl doet. En hoewel je dat dan weer echt niet kunt forceren, is de Energie Therapie belangrijk.

 • Uitdagende situatie

  Als je in de put zit, gebrek hebt aan hoop, geloof en vertrouwen, dan is de Angelic Blessing echt je go-to sessie. Alle moeilijk te dragen pijn wordt er minder van. En voor degenen die nu niet persé wanhopig zijn, de energie van Engelen werkt fantastisch in het uitdunnen van je karmische mind. Je wordt lichter en blijer in je denken. Mocht je aan de slag willen gaan met je eigen aandeel in de situatie, jouw beleving ervan, dan is de Energie Therapie samen met de Karmische Acceleratie het meest geschikt.

Voor al deze sessies geldt: het is sterke healing, op afstand, waarbij gebruik gemaakt wordt van VortexHealing® Divine Energy Healing op het hoogste niveau. Voor gedurende de sessie is het aan te raden dat je in een rustige, veilige en comfortable situatie bent. Ideaal is als het zo rustig is dat je je eigen ademhaling kunt horen. Je mag de sessie zowel zittend als liggend doorbrengen.

We maken gebruik van het A.V.G.-goedgekeurde videobel-platform Whereby, om deze sessie per videobel-verbinding te doen. De energie is op afstand 100% effectief in vergelijking met een groepssessie in de studio zelf. Het nadeel van online ontmoetingen is dat er een sociaal-emotioneel aspect van het samenzijn ontbreekt. Het voordeel is dat je reistijd en -kosten bespaart.

De afstandssessies Angelic Blessing en Karmische Acceleratie duren tussen de 90 en 100 minuten. Er is dan ongeveer halverwege een korte pauze.

De Health & Energy Upgrade, de Energie Therapie, de Immune Boost en de Presence sessies zijn allemaal zogenoemde Dinsdagavond-sessies. Deze kun je apart boeken of in een kortingspakket van 4 voor de prijs van 3.

Over elke groepssessie vind je meer details, meer informatie, elders op de website. Mocht je specifieke vragen hebben over wat we doen, hoe het in z’n werk gaat, of hulp nodig hebben bij je keuzestress, aarzel dan niet contact op te nemen.

Let op: Workshops zijn geen behandelingen. Dien ten gevolge worden deze niet vergoed onder de aanvullende polis van je zorgverzekering.
Neem hierover contact op met de praktijk.

Kalender

<< mei 2023 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Wat een opgeruimd gevoel geeft dit zeg. Heerlijk.

Ik zat echt vast op zoveel vlakken. Na de healing zelf voelde ik me rustig. En het klopt dat er allerlei onverwachte openingen waren erna. Superleuk.

Het gedeelte in de sessie waarin Patrick de energie channelt van die instrumenten, echt bijzonder, en goed voelbaar. Voor mij dan. De grote harp, kleine harp, hoorn, het borrelde door me heen.

2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design