Intake

Bij Therapiestudio Meijers wordt gewerkt met zeer krachtige geneeskunst. Daarom is het mogelijk dat behandelingen bepaalde problemen, lichamelijk of emotioneel, verlichten. Tijdens sessies kunnen zich diepe mystieke ervaringen voordoen, evenals realisaties met levensveranderende impact. Soms kunnen onderdrukte emoties of fysieke spanning genoeg geneeskrachtige energie krijgen om op het oppervlak te worden geduwd, zodat ze vrijkomen of opgelost kunnen worden. De mogelijkheid bestaat dus dat dit proces verschillende emotionele of fysieke symptomen veroorzaakt. Diepe genezing is een proces dat bedoeld is om veranderingen in het leven te creëren, en die veranderingen kunnen fysiek, emotioneel en spiritueel manifesteren. Het is allemaal onderdeel van het genezingsproces.

Door middel van het aanvinken van de box ‘ik verklaar dat ik zelf als cliënt verantwoordelijk ben voor mijn eigen gezondheidsontwikkeling en healingproces’ verklaar je het volgende:

 • Ik heb de bovenstaande paragraaf gelezen en begrepen.
 • Ik ga ermee akkoord dat de therapeut niet verantwoordelijk is voor mijn individuele symptomen die kunnen optreden als gevolg van het ontvangen van behandelingen.
 • Ik ga akkoord met persoonlijke verantwoordelijkheid voor fysieke of emotionele symptomen die kunnen optreden als onderdeel van het healingsproces dat in gang wordt gezet door behandelingen, evenals om verantwoordelijkheid te nemen voor het zoeken naar een regulier-medische behandeling als ik het noodzakelijk acht.
 • Ik begrijp dat mijn therapeut geen medisch professional of psychotherapeut is, en dat hij geen artsenpraktijk of psychotherapie beoefent. Hoewel mijn therapeut commentaar kan geven op de aard van lichaamsenergie en bewustzijn in verband met ziekte en geestelijke gezondheid, begrijp ik dat deze opmerkingen niet bedoeld zijn als leidend advies ten aanzien van eventuele medische of geestelijke gezondheidsproblemen die ik kan hebben.
 • Ik begrijp en ga akkoord dat behandelingen bij de Therapiestudio medische behandelingen of evaluaties niet vervangen wanneer deze nodig zijn.
 • Ik begrijp dat betalingen voor sessies niet voor specifieke resultaten zijn, maar voor de tijd die de beoefenaar neemt.
 • Ik ga akkoord dat ik aansprakelijk ben voor de betaling van een geplande afspraak, tenzij ik minimaal 40 uur van tevoren de afspraak annuleer.

  Ik verklaar dat ik zelf als cliënt verantwoordelijk ben voor mijn eigen gezondheidsontwikkeling en healingproces. *

  Ja, ik heb de privacyverklaring gelezen en weet dat mijn persoonsgegevens worden opgeslagen en verwerkt. *

  Ja, ik wil graag nieuws en updates ontvangen

  2017 - 2023 © Copyright - Therapiestudio Meijers. Design: Van de Sand Design